By using this website, you agree to the use of cookies as described in our Privacy Policy.

logo

2011 m.

 Taigi, metų pabaiga. Kaip praėjo 2011-ji, ką nuveikiau?

  1. 2011-03-14 Pradėjau naują puslapį LGHD svetainėje: LGHD patvirtinti nauji giminės ženklai (herbai) ir herbiniai ženklai. Kol kas įdėtas tik vienas, bet ateityje bus daugiau. Lietuvos genealogijos ir heraldikos draugija derina ir tvirtina naujų giminės ženklų (herbų) ir herbinių ženklų projektus.
  2. Padariau dvi genealogines schemas svetimiems ir nupiešiau tris genealoginius medžius sau. Sumontavau du filmus iš mūsų kelionių, padariau ir video klipus internetui: apie Toskaną ir Taujėnų dvarą.
  3. Sukuriau 9 svetaines:
    • dvi Lietuvos bajorų karališkajai sąjungai. Kadangi senąjį domeną mums pagrobė dėl neatsakingo jos savininko A.Sidorenko elgesio, padariau senosios svetainės kopiją nemokamame užsieniniame serveryje, o pagrindinei pirkome naują domeną ir įsikūrėme savo vardu iv.lt serveriuose.
    • svetainės genealogija.lt kopijas keturluose (dėl didelės apimties) nemokamuose serveriuose, nes domeną irgi galime prarasti dėl to paties savininko:
    • naujoje vietoje ir kitoj sistemoj (Drupal) www.sniegonuoma.lt
    • dvi svetaines LIKS Saityno kūrėjų sekcijai: vieną prie Lietuvos kompiuterininkų sąjungos, kitą jau kitokią prie www.litua.com, bet antrajai jie nupirko domeną
    • Papildžiau žemėlapiais svetainę "Anre svečių namai" (klijentas atsisakė 2015).
  1. Nusimezgiau suknelę.
  2. Sode išauginome: 104,8 kg pomidorų, 59,2 kg agurkų, 27,5 kg pipirų, po 30 kg burokų ir morkų, 3 moliūgus, 28 cukinijas ir daug kitokių daržovių, uogų, kurių nesvėrėme.
  • Peržiūros: 232

teises

kitas

ornamentas2

ornamentas