By using this website, you agree to the use of cookies as described in our Privacy Policy.

logo

2012 m.

2012-04-04 Gabalėlis su Monika ir anūkėmis:

Pirmoje metų pusėje - dvi naujos svetainės genealogams. Atgavome domeną genealogija.lt, išėjome nuo senojo tiekėjo, perėjome į iv.lt, čia perkėliau ne tik Virtualųjį archyvą, bet ir pagrindinę LGHD svetainę. Virtualų archyvą dariau HTML kalba, prisimindama tas dienas, kai kūriau pirmąsias svetaines. Čia daug ir įvairių java skriptų, ne visur jie veikia, svetainės dinamika nesikeis daug, prieangyje įdiegiau TikiWiki sistemą. Dar jos mokausi.

logotipas enciklopedijai

2012-02-02 Sukurtas logotipas Enciklopedija Lietuvai ir pasauliui.

Kuriama enciklopedija, jos kūrimą inicijavo SKS narys Vitas Povilaitis. Dalyvauju.

 

2012 m. sausio mėn. įstojau į Lietuvos kompiuterininkų sąjungą. Įdomu buvo tai, kad dar nebuvau įstojus, o mane išrinko (nubalsavo) Saityno kūrėjų sekcijos vadove. Šioje sekcijoje jau dirbau puse metų - sukūriau svetainę, bei elektroninio pašto grupę.

O sode darbų darbelių. Šiemet jis toks vešlus, tiek daug žalumos ir pavėsio, kad jau ir erdvės nebėra. Kažkada centrinis darželis buvo buksmedžiais apsodintas iš rytų pusės, kad apsaugoti rožes. Rožių seniai nebėra, o buksmedžio gyvatvorė jau 1,5 m. pločio.
Iš kitos pusės saldinė obelis, kuri šiemet gerai dera, nespėjam valgyti ir abrikosas, kuris dar nedera. Darželyje visai tamsu, sugalvojau, kad reikia rauti buksmedį. Ir ką gi, pernai rovėm raugerkšnį, šiemet buksmedį.

 

  • Peržiūros: 254

teises

kitas

ornamentas2

ornamentas